PMS Motorsport 

Powered by vakgarage van der pijl

Middels deze website willen we je alvast laten genieten , ervaren en voelen wat het merk EGL inhoudt. Wil je geen Honda , Yamaha of KTM geld uitgeven E8000- (plus), maar wil je wel de kicks en the thrils voelen? Dan zit je met onze 250CC EGL Madmax met kenteken helemaal goed. Wij hebben ze uitvoerig getest en kunnen met een goed gevoel deze quads aan onze klanten verkopen, zoals u kunt zien in ons review systeem zijn wij er voor (en door) de klant.

Wij geloven namelijk dat als wij goed zijn voor de klant, dat de klant goed voor ons is. Wij gaan voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij zijn dan ook geen prijsvechter, wij gaan voor hoge kwaliteit en lange relaties.

Onze quads worden dan ook afgeleverd met een jaar fabrieks garantie zodat je een fijne en zorgeloze tijd hebt met je nieuwe aanwinst. Mocht er toch onverhoopt iets aan de hand zijn, beloven wij je snel en eerlijk te helpen zodat je snel weer op pad kunt.

Het besloten dealer netwerk van EGL Motor beperkt zich tot professionele bedrijven. De EGL dealers worden nauwkeurig getoetst of de bedrijfsvoering waardig en kundig genoeg is, om uw Quad af te leveren en te onderhouden volgens de specificaties van EGL Motor Nederland. Middels dit besloten dealer netwerk kan EGL Motor Nederland als importeur achter het merk staan en u de kwaliteit bieden die u verwacht.

Indien een dealer niet waardig en kundig genoeg is ten opzichte van onze strenge criteria, zal deze niet worden geaccepteerd als EGL dealer en is het voor het betreffende bedrijf niet toegestaan om de merknamen en foto’s te mogen gebruiken bij de verkoop van nieuweEGLQuads. 

Aangezien diverse markt-websites uitpuilen van handelaren, welke verschillende merken quads verkopen en daarbij verkondigen dat "zij" de EGL importeur / Dealer zijn, waarschuwen wij u hiervoor. Er is 1 officiële EGLmotor importeur en dat is EGLmotor Nederland. De officiele dealers kun je herkennen aan het (oficial dealer logo) en vermeld op de dealersite www.eglmotor.nl