ProMotorSport Woerden | Vakgarage van der Pijl

Al geruime tijd zijn wij actief bezig geweest met het testen van diverse quads. Van daaruit zijn er twee kandidaten overgebleven: de EGL Madmax met zijn stoere, robuuste uitstraling en zeer goede rijeigenschappen en de Jinling JLA 21E, onze lowrider met zijn flitsende kappenwerk in diverse stoere (carbon) kleuren.  

Als bedrijf staan wij voor goede kwaliteit en dit is dan ook de leidraad geweest voor deze keuze. Vanaf 2013 zijn wij dan ook officieel dealer van EGL en JLA quads. In onze showroom staan diverse 250 CC MadMax en Jinling JLA 21E modellen op voorraad in diverse kleuren en uitvoeringen. Een bijkomend voordeel is dat ons bedrijf 6 dagen per week open is. Een afspraak maken is dan ook niet nodig, wel is het handig om even te laten weten dat je wilt komen kijken naar een bepaald model dan zorgen wij dat de juiste persoon aanwezig is om je de juiste informatie te geven, zodat je goed geïnformeerd een keuze kunt maken.  

Voor de kentekenregeling hoef je niet naar de RDW. Wij hebben alle bevoegdheden in huis om dit zelf af te handelen, ook andere merken kunnen wij leveren: Shineray, Hunter, Dinli, Bashan, Yamaha.  

Werkplaats
In onze werkplaats zorgen wij voor een perfecte aflevering van je nieuwe Quad. Denk

hierbij aan het volledig assembleren, het uitlijnen van de wielgeometrie, het balanceren van de wielen en het afstellen van de motor. Na 250 km adviseren we de quad een eerste onderhoudsbeurt te geven. De nieuwe quad wordt afgeleverd met speciale inloopolie die er zeker niet langer dan 250 km in mag zitten. De smerende werking hiervan is zeer gering en gezien het gas er iets meer op mag na deze periode is het belangrijk om een hoge kwaliteit Valvoline 4-tact motorolie te gebruiken. De quad wordt door ons geleverd met een jaar fabrieksgarantie, zodat je altijd verzekerd bent van een zorgeloze plezierige tijd met je quad.

Ook als je quad niet bij ons is gekocht kunnen wij uw quad perfect onderhouden, afstellen en perfectioneren. Zoals eerder vermeld kunnen wij door onze ervaring en apparatuur vanuit de automotive veel afstellingen realiseren, zoals het afstellen van de lucht/brandstof verhouding middels een hi-tec co2 tester, het fine balanceren van je wielen, uitlijning van de sporing, ook voor het testen van de remwerking ben je bij ons aan het juiste adres.  Hiervoor maken wij gebruik van een rem-platenbank.

Wil je je quad een persoonlijke tint geven? Wij kunnen je quad wrappen in elk gekozen design ook plasti-dippen is voor ons geen probleem. Wil je gewoon technisch advies dan kun je je vraag altijd telefonisch stellen. Wij zullen je altijd proberen te helpen. Mocht je er dan alsnog niet uitkomen, indien u uw quad bij ons ter reparatie aanbiedt rekenen wij hiervoor geen onderzoekskosten.

Wat kunnen wij u nog meer bieden:

Onderhoud 

 • 250CC Quad kleine onderhoudsbeurt E 89-

 • 250CC Quad grote onderhoudsbeurt E 159-

 • Banden balanceren E 10- per wiel 

 • Uitlinen Quad E 25-

 • CO2 Controle E 10-

 • CO2 Controle + Afstellen 17,50-

Quadbanden

 • 195-45-14 Toyo Proxes xr1 - 2 stuks all-in gemonteerd en gebalanceerd E 225-

 • 225-40-14 Toyo Proxes xr1 - 2 stuks all-in gemonteerd en gebalanceerd E 250-

 • CST Offroad banden 

 • Sun-F Straatbanden

 • Sun-F Ofroadbanden

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoon of email.

www.promotorsport.nl/