Over ons

Vakgarage van der Pijl is een jong en flexibel autobedrijf. Onze deuren werden voor het eerst geopend op 1 januari 2001 op de leidekkersweg in Woerden en in februari 2009 zijn wij verhuisd naar onze huidige locatie.  Wij zijn een merkonafhankelijk autobedrijf met service en kwaliteit hoog in het vaandel. U kunt bij ons terecht voor al het onderhoud aan uw auto. Ook reparaties en APK keuringen voeren wij uit aan ieder merk en type auto. 

Bij Vakgarage van der Pijl - Watersport service Woerden kunt U ook terecht voor onderhoud, reparaties en renovaties voor uw boot of bootmotor.
 
Denk hierbij aan het onderhoud van Uw buitenboordmotor of reparaties aan uw inboard benzine of diesel bootmotor, maar ook voor een totale refit zit u bij ons aan het juiste adres.
 
Ons bedrijf ligt aan de Oude Rijn in Woerden en wij hebben een aanlegplaats achter onze werkplaats, ook beschikken wij over een terrein waar wij Uw boot kunnen stallen zodat wij werkzaamheden aan de romp of bodem kunnen uitvoeren. Antifouling, schilderen of spuiten.